MozgićBorko je dečak i genijalni inženjer koji se udružuje sa svojim drugarom robo-psom, Motorkom, i svojim talentovanim prijateljima kako bi pomogao prijateljskim stanovnicima Vaugrada, koristeći kul sprave, dosetljivost i maštu!

Računaj na svog druga, MozgićBorka! Bez obzira na problem — majmun koji lansira raketu, zalutalo stado nekog farmera ili izgubljeni dinosaurus na slobodi — MozgićBorko ima neograničenu maštu i tim posebno veštih drugara koji mu pomažu u rešavanju problema. Za MozgićBorka i njegov tim malih, ali talentovanih tehničara svaki izazov postaje neverovatna avantura!

TinkerBen and Motor

Punom STEAM parom napred! Upoznajte STEAM tim (nauka, tehnologija, Inženjerstvo, umetnost, i matematika) profesionalaca na deci svojstven način, MozgićBorko, i njegovi najbolji drugari: AstroTea, smela astronautkinja; ArhiToma, precizni graditelj; i DizajNina, neverovatna umetnica, koriste svoje specijalne veštine, kreativnost, saradnju i timski rad da bi obavili posao.

Vreme je za Mozgić-tim! U svakoj epizodi, MozgićBorko i Motorko jure u pomoć, prikupljaju sve potrebne informacije, pronalaze sjajno rešenje uz pomoć svojih super talentovanih drugara i spasavaju dan! I naravno, MozgićBorko i njegovi drugari te usput zasmejavaju i razveseljavaju!

Komedija
Avantura

26

epizoda

11:00

min svaka

2D

animacija

3+

godina

Više projekata

© METAXILASIS DOO, 2022

Radite sa nama

Ako imate ideje, ponude, pitanja ili prosto želite da radite sa nama, samo nam pošaljite poruku