Usluge

Naš tim veštih i maštovitih profesionalaca pruža kompletan asortiman usluga razvoja i produkcije. Talentovana ekipa, koja uključuje iskusne pisce, kreativne producente, režisere-vizionare, dizajnere karaktera i umetnike animacije, u potpunosti je opremljena da oživi vaše animirane filmove i serije, prilagođene vašim specifičnim zahtevima.

Razvoj ideja

Dobra ideja i scenario najvažnija su stvar za svaki film ili seriju. Imamo tim iskusnih pisaca, urednika i kreativne producente koji bi razvili vašu ideju od nule do solidne pič biblije i paketa scenarija.

Dizjan karaktera

U našoj kompaniji verujemo da je ubedljiv i očaravajući karakter srce i duša svakog filma ili serije. Naš talentovani tim umetnika i dizajnera odličan je u stvaranju jedinstvenih i privlačnih likova koji će ostaviti trajan utisak na vašu publiku. Od inicijalnih skica do sjajnog finalnog dizajna, osiguravamo da svaki karakter otelotvori suštinu vaše vizije.

Dizajn pozadina

Kao i sami likovi, svet koji oni nastanjuju jednako je važan. Naši vešti dizajneri pozadina stvaraju zapanjujuća i imerzivna okruženja koja dopunjuju i obogaćuju iskustvo priče. Bez obzira na to da li je u pitanju fantastično ili realistično okruženje, naš tim poseduje ekspertizu da oživi svet vašeg filma ili serije.

Dizajn pič biblije

Opčinjavajuća pič bibila ključna je za privlačenje partnera i prodaju vašeg filma ili serije. Naš tim se specijalizovao za stvaranje vizualno privlačnih i obimnih pič biblija koje prikazuju vaš projekat na najbolji mogući način. Dajte našim primerima da govore za sebe dok sa umetničkom veštinom i profesionalnošću predstavljamo koncept, karaktere i priču vašeg filma ili serije.

Usluge animacije

Naš departman za animaciju može se pohvaliti velikim timom talentovanih umetnika, veštim u svim stilovima 2D animacije. Koristeći vodeći softver u industriji, kao što su Adobe Animate, ToonBoom Harmony i TV Paint, udišemo život u vaše likove i priče. Bez obzira na to da li vam je potrebna usluga kompletne animacije ili podrška za specifične segmente, tu smo za vas.
© METAXILASIS DOO, 2022

Radite sa nama

Ako imate ideje, ponude, pitanja ili prosto želite da radite sa nama, samo nam pošaljite poruku