O nama

Dobro došli u naš živopisni svet animacija! Mi smo nezavisni studio za animaciju, smešten u samom srcu Beograda.

Osnovan 2022. godine od strane višestruko nagrađivanog producenta i režisera, naš studio ima misiju da osnaži kompanije prvoklasnim, visoko kvalitetnim animacijama koje se drže internacionalnih standarda. Specijalovani smo za razvoj, produkciju i isporuku targetiranih animacija za globalno tržište.

Podrobno fokusirani na izvrsnost i kreativnost, oživljavamo neodoljive priče kroz animacije i očaravamo publiku širom sveta. Naša posvećenost isporučivanju animacija koje prevazilaze očekivanja izdvaja nas kao partnera od poverenja u očima kompanija koje nastoje da izvrše značajan uticaj na večito promenljivi svet animacije.

U našem studiju nastaju očaravajući 2D animirani filmovi i serije koji stapaju vrhunski kvalitet i neograničenu zabavu. Zabavu shvatamo ozbiljno, a naša strast za pričanjem priča pokreće svaki projekat u koji se upustimo.

Pridružite nam se na ovom neverovatnom putovanju animiranja mašte i oživljavanja priča kojim ćemo zagolicati srca i umove mladih širom sveta. Stvarajmo čudesa zajedno!

Zavirite u naše projekte

Komedija, akcija, avantura, 3-5
2D, 3’45” x 230 epizoda
Komedija, 0+
2D, VR-360, 2’20’’
Komedija, avantura, 3+
2D, 26x7'
Komedija, 3-5
2D, 2’30’’ x 52 epizoda
Reklama
2D, 20''
© METAXILASIS DOO, 2022
Radite sa nama
Ako imate ideje, ponude, pitanja ili prosto želite da radite sa nama, samo nam pošaljite poruku